designDiversitat LGTBI Alacant està formada per activistes LGTB que lluiten per la igualtat real de lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals. Entre les nostres responsables de l’associació hi ha pedagogues, psicòlegs, juristes, voluntàries i voluntaris, persones que dediquen el seu temps de forma solidaria i altruista als altres, a la lluita contra la discriminació, a la denúncia de la injustícia social, a la lluita contra l’homofobia, bifobia i transfòbia, etc.

La nostra associació treballa amb distintes administracions, entitats socials o institucions públiques en la defensa dels nostres drets. Som el referent de la FELGTB en les comarques d’Alacant i formem part del Consell de la Joventut d’Alacant com a entitat observadora. Així mateix, hem subscrit distints convenis entre els que destaca el Conveni Marc de Col·laboració amb la Universitat d’Alacant, i els convenis de col·laboració amb sindicats com a UGT i CCOO. Recentment hem subscrit convenis de formació per a la formació del professorat amb els CEFIRES.

Si vols formar part d’esta família, com a soci o sòcia de Diversitat o recolzar l’acció en qualsevol dels programes que tenim en marxa (lluita contra la discriminació, educació, menors i famílies, transsexualitat, salut, laboral, etc) pots enviar un correu electrònic a la següent direcció. No tardarem a contestar-te: diversitat@felgtb.org

———-

Diversitat LGTBI Alacant está formada por activistas LGTB que luchan por la igualdad real de lesbianas, gays, bisexuales y transexuales. Entre nuestras responsables de la asociación hay pedagogas, psicólogos, juristas, voluntarias y voluntarios, personas que dedican su tiempo de forma solidaria y altruista a los demás, a la lucha contra la discriminación, a la denuncia de la injusticia social, a la lucha contra la homofobia, bifobia y transfobia, etc.

Nuestra asociación trabaja con distintas administraciones, entidades sociales o instituciones públicas en la defensa de nuestros derechos. Somos el referente de la FELGTB en las comarcas de Alicante y formamos parte del Consejo de la Juventud de Alicante como entidad de observadora. Así mismo, hemos suscrito distintos convenios entre los que destaca el Convenio Marco de Colaboración con la Universitat d’Alacant, y los convenios de Colaboración con sindicatos como UGT y CCOO. Recientemente hemos suscrito convenios de formación para la formación del profesorado con CEFIRES.

Si quieres formar parte de esta familia, como socio o socia de Diversitat o apoyar la acción en cualquiera de los programas que tenemos en marcha (lucha contra la discriminación, educación, menores y familias, transexualidad, salud, laboral, etc) puedes enviar un correo electrónico a la siguiente dirección. No tardaremos en contestarte: diversitat@felgtb.org.